Napiapp ajánló (2022. október 28.)

2022. október 28.
47.4251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Vigilant Villa:Nights: nyáron már volt egyszer akciós a The Vigilant Villa:Nights, de akkor sokan leamradtak róla, nekik lesz most öröm, hogy a hegyi villában nyomozós játék ismét nulla forintért húzható be a 399 forintos ár helyett.

Terra Fighter 2 Pro: legtöbbünknek a bunyós játékok a megunhatatlan kategóriába tartoznak, és bár a Terra Fighter 2 Pro nem a stílus csúcssát döngető verzió, de mindenképp érdemes behúzni most, hiszen ingyen tölthető le 399 forint helyett.

Merge Number Puzzle: agytekervényeket megmozgató puzzle játék a Merge Number Puzzle, amely rém egyszerű, letisztult grafikával ad hasonló feladatot, mint a kalsszikus aknakereső - most ingyen lehet letölteni egy ezres helyett.

App Store:

Pango Halloween Memory Match: villámakcióban van most a Pango Halloween Memory Match, ami egy memóriajáték, jópofa, hangulatos grafikával, a halloweenre hangolva - ajáték rövid ideig teljesen ingyenesen tölthető le 1200 forint helyett.

picFind - Find some different: újabb logikai feladványokat kínáló játék van akcióban, a picFind - Find some different-ben a feladatunk a két kép közötti különbségek megkeresése, mindezt pedig 170 féle képpel tudjuk megtenni - a játék most ingyenesen szedhető le a 2 ezer forintos ár helyett.

Forgotten Memories: kiváló minőségű túlélő horror - kalandjáték a Forgotten Memories, amelyben Rose-nak szembe kell néznie legmélyebb félelmeivel, hogy sikeresen nyomozzon ki egy rejtélyt - a játékért mindössze 399 forintot kell most fizetnünk a 2 ezer forintos ár helyett.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

De király, hogy nem maradtam le semmiről! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nagyszerű hétlezárás!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Köszi srácok! Forgotten Memories kiváló játék, ennyiért meg ajándék!

válasz erre