Napiapp ajánló (2022. október 31.)

2022. október 31.
38.9761
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hot Lap League: Racing Mania!: modernizált Trackmaniaként a Hot Lap League: Racing Mania! pörgős, izgalmas autóversenyeket és egyéni pályákat kínál, ráadásul több mint 150-et - és a legjobb hogy most villámakcióban teljesen ingyenes a 690 forintos alapár helyett.

Terry's Halloween: LEJÁRT! többféle játék is helyet kapott a az október végi ünnepre skinezett Terry's Halloween-ben, de leginkább egy memóriajáték, amely magyar nyelven is elérhető - a legszebb az egészben pedig hogy most 2099 forint helyett teljesen ingyen tölthető le.

Terry Christmas: és ha már memóriajáték és Terry, itt a sorozat egy másik epizódja, amely már most karácsonyi díszben pompázik és természetesen szintén memóriajátékként dolgoztatja meg az agytekervényinket - most ingyen tölthető le a játék 1399 forint helyett.

App Store:

Hot Lap League: szerencsére az iOS felhasználókat sem hagyták ki a jóból a fejlesztők, ahogy androidon úgy itt is akcióban van az autóversenyes játék - szintén ingyen tölthető le egy rövid ideig a közel 2 ezer forintos ár helyett.

Egyptian Senet: ha kíváncsi vagy, milyen társasjátékokkal szórakoztatták magukat egykoron egyiptomban, akkor azonnal csapj a letöltés gombra - az Egyptian Senet teljesen ingyen tölthető most le a 799 forintos alapár helyett.

Ninjas Infinity: mi mást is takarhatna a Ninjas Infinity cím, mint egy nindzsás verekedős játékot, amelyben oldalnézetben páholhatjuk az ellent - a játék most egy forintba sem kerül, hiszen eltörölték átmenetileg a 399 forintos árat.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jó kis halloweni ajándékpakk, köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok, komoly lett a mai felhozatal (is)!

válasz erre