Napiapp ajánló (2022. október 3.)

2022. október 03.
43.5651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Heroes Legend - Epic Fantasy: nyáron már volt akcióban a Heroes Legend, de olyan rövid ideig, hogy sokan lemaradtak róla, a több mint hatvan hősös, gyűjtögetős RPG most 339 forint helyett ismét teljesen ingyenes.

Infinity Dungeon!: roppant érdekes grafikával találkozhatunk ebben az aranybányászós, RPG-szerepjáték elemekkel megtűzdelt oldalnézetes játékban - amit most teljesen ingyen lehet letölteni a 339 forintos alapár helyett.

Deep Space: First Contact: a horrorisztikus elemekkel átszőtt kalandjátékban egy űrállomás újraindítását kell megvalósítanunk, amely sokkal nehezebb feladat, mint azt elsőre gondolnánk - a 800 forintos játék most mindössze a negyedébe kerül.

App Store:

Blackthorn Castle: a kalandjátékokat keveri a puzzle elemekkel a Blackthorn Castle (amelynek egyébként második része is akciós most), amelyben Henry bácsikánk a segítségünket kéri egy titokzatos műtárgy felkutatásában - a játék most 799 forintba kerül az 1290 forint helyett.

Jumpy Wheels!: a Jumpy Wheels egyszerű de nagyszerű ügyességi játék, amelbyne egy labdát kell megmentenünk a vízbe eséstől, a folyamatos akadályokat elkerülve, átugorva - a játék ingyen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

ICEY: mai utolsó akciós játékunk az ICEY, amely egy sidesroller platformer, ráadásul a jobbik fajtából - ennek bizony akciósan is megvan az ára, a játékért 799 forintot kell fizetnünk 1290 forint helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Wooow de durva nem maradtam le semmiről. meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nagyszerű hétkezdet, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre