Napiapp ajánló (2022. szeptember 5.)

2022. szeptember 05.
39.5311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Teslagrad: többször is volt már a napiapp vendége a Teslagrad, azonban eddig csak egyszer volt még ilyen alascsony az ára - a kézzel rajzolt puzzle kaland most minössze 199 forintba kerül az 1990 forintos ár helyett.

Trojan War 2: Premium: egész hangulatos stratégiai játék a Trojan War 2: Premium, aminek egy másik epizódja már volt ingyenes, most pedig a linken található részért nem kell fizetnünk egy fillért sem, pedig az alapára 1290 forint lenne.

Lost Treasure 2: a kincskeresés a feladatunk ebben a puzzle kaland kirakós játék kombóban, ami midndenképp megér egy próbát, hiszen a Lost Treasure 2 1499 forint helyett most teljesen ingyen letölthető.

App Store:

Stop the Fuzz: a reflexeinnk próbája a Stop the Fuzz, amelyben a nagy piros gombot kell megnyomnunk adott időben - ha elsőre nem érthető mi a feladat, próbáld csak ki, hiszen a játék most teljesen ingyenesen tölthető le 399 forint helyett.

Zero+: amilyen egyszerű, olyan nagyszerű logikai puzzle játék a Zero+, ami rengeteg fejtörőt tartalmaz - ráadásul most fizetni sem kell érte, annak ellenére, hogy 399 forintba kerül alapáron.

BE-A Walker: a BE-A Walker pontosan az amit a neve sugall, egy Star Wars-beli AT-ST (re hasonlító) lépegetővel kell az Ewok macik (ra hasonlító) lényeket aprítani - a nagyszerű 2D-s akciójáték most 1290 forintba kerül a normál 2 ezer forint feletti ár helyett.
6 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

De durva, nem maradtam le semmiről!!! meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Köszönjük a gyűjtést, Trojan War 2 behúzva!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Na de jó ez a felhozatal.

válasz erre

Direktor

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát ezek nagyon király akciók. meglepett smiley köszi srácok

válasz erre