Napiapp ajánló (2022. szeptember 7.)

2022. szeptember 07.
17.2861
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Quest of Wizard: igazi klasszikus hangulatú, fantasy elemekkel bőven megpakolt akció platformerrel kezdjük a napot, a Quest of Wizard egész pontosan nulla forintba kerül most a 899 forintos ár helyett.

Summoners Era: Idle Strategy: aki értékeli hogy a hőse akkor is bandukol és gyűjtöget a virtuális világban ha ő nincs jelen (ez az idle ugyebár), akkor itt egy jó játék, a kalandos Summoners Era most nulla forintba kerül a 391 forint helyett.

Psychofunk: címéhez hűen különleges hangulatú, egyedi grafikával megáldott pszicho kaland platformer a Psychofunk, amit most mindössze 409 forintért tölthetsz le a 899 forintos ár helyett.

App Store:

DEEMO: a ritmusjátékok szerelmesinek lesz kiváló hír, hogy a DEEMO a stílus egyik jeles képviselőjeként most teljesen ingyen tölthető le egy rövid ideig - ezzel eltörölve a 799 forintos árcédulát.

DEEMO -Reborn-: ha már lúd, legyen kövér - tartja a mondás -, ennek megfelelően itt is a felújított verzió, ami még szebb még jobb mint az előd - és szintén ingyen tölthető le a 799 forintos ár helyett.

Implosion - Never Lose Hope: tripla A minőségű játékként konzolminőségű élményt ígér az Implosion - Never Lose Hope, és az az igazság hogy ebben semmi túlzás nincsen, a kiváló minőségű akciójáték ráadásul most mindössze 399 forintba kerül a 799 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Tommy

3 hete és 3 napja

Rohadt jók a mai akciók! Ritmusjátékokat nem szeretem, de ingyen azért nem hagyom ki!

válasz erre

Chico

3 hete és 3 napja

Kiváló a mai felhozatal!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 3 napja

Ejha! Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

3 hete és 3 napja

Hát ez a mai lista különösen király! Köszi!

válasz erre