Napiapp ajánló (2022. szeptember 9.)

2022. szeptember 09.
37.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cytus II: roppant hangulatos ritmusjátékkal nyitjuk a hét utolsó napiappját, a Cytus II nagyszerű zenéket kínál és sok ügyességet igényel - most pedig egy fillért sem kell érte fizetni, így 790 forintot lehet most megspórolni.

EvoCreo - Pocket Monster Game: több mint 170 szörnyet és több mint 30 óra játékidőt kínál a EvoCreo - Pocket Monster Game, mindemellett pedig igazi retró hangulatot árasztó játékként nagyon kellemes szórakozás - ráadásul most ingyen van a 391 forint helyett.

Legacy of Elaed: RPG: mintha húsz évet visszautaztunk volna az időben, a Legacy of Elaed hamisítatlan retró élmény mind kinézetében, mind pedig hangulatában - a játék most 590 forint helyett 299 forintba kerül.

App Store:

Catch a Color Deluxe Ball Drop: egyszerű de addiktív ügyességi játékkal nyitjuk az iOS játékok listáját, a feladatunk roppant egyszerű, a megfelelő színű labdát a megfelelő színű vödörrel kell elkapnunk - most mindezt ingyen tehetjük meg, a 399 forintos ár helyett.

Summer Catchers: igazi nyári kalandra hív a Summer Catchers, amiben egy színes és változatos világban kell végig kocsikáznunk rengeteg pályán át - a megunhtatlan játékért most mindössze 399 forintot kell fizetnünk az 1600 forintos alapár helyett.

Chameleon Run: végtelen rohanás egy 3D-s világban, ez a Chameleon Run pár szóban, ami egyébként roppant szórakoztató élmény - a letöltésért pedig átmenetileg csak 399 forintot kell fizetnünk a 799 forintos ár helyett.
6 hozzászólás

Chico

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

És nem maradtam le!!! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

Kellemes kis hétzárás. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja

Ingyenesek sorban behúzva, de a Summer Catchersre is lecsaptam, ez rohadt jó game!

válasz erre