Advertisement

Napiapp ajánló (2022. szeptember 12.)

2022. szeptember 12.
45.6881
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Dementia: Book of the Dead: hétkezdő napiappunk nem is indíthatna mással, mint ingyenes játékkal: a Dementia: Book of the Dead nem éppen mai csirke, de még mindig megállja a helyét az RPG-k között - ráadásul semmit nem veszítünk vele ha kpróbáljuk, hiszen most ingyen van a 230 forintos alapár helyett.

Slender man RE: a horror és kalandjátékok keveréke a Slenderman Remastered, amelyben feladatunk a sötét és félelmetes szanatóriumból kijutni - ráadásul most teljeen ingyen tölthetjók le 230 forint helyett.

Data Defense: nem mindennapi tower defense a Data Defense, egészen különleges, minimalista cyberpunk grafikája mellé nagyszerű játékélmény párosul - és most fizetnünk sem kell a letöltésért, pedig az alapár nagyjából 2 ezer forint.

App Store:

Some Peace Of Mind 2021: egy különleges escape room kalandjátékot kap, aki letölti a Some Peace Of Mind-ot, amiben rengeteget kell fotóznunk ahhoz hogy kijuthassunk a lezárt szobákból - a játék alapára 1200 forint lenne, de most ingyenesen letölrhető egy rövid ideig.

Bird's Forest: LEJÁRT! igen szép és kreatív puzzle játékot kapunk a Bird's Forest képében, amiben rengeteg különböző feladatunk van, azonban mindegyik egyvalamiben egyezik: a természet szeretetében - a játék most nulla forintért tölthető le a közel kétezer forintos ár helyett.

Drop Flop!: nagyszerű kis reflexjáték a Drop Flop!, ráadásul tipikus minimalista egyszerű és nagyszerű élmény - ami most ingyenesen tölthető le egy rövid ideig 799 forint helyett.
5 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 1 napja

Hála srácok!

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 1 napja

De kár hogy a Birds Forestről lemaradtam.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 1 napja

Kösziköszi!!!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 1 napja

Köszi szépen srácok!

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 1 napja

Szép kezdés!

válasz erre