Napiapp ajánló (2022. szeptember 14.)

2022. szeptember 14.
44.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

My City: London: mai első játékunkkal a gyerekeknek kedvezünk leginkább, hiszen a My City: London segítségével játékosan, feladatokat megoldva fedezhetjük fel a város legszebb pontjait, legérdekesebb uticéljait, mindezt hangulatos gyerekrajzos grafikával - a játék most ingyen tölthető le a közel 2 ezer forintos ár helyett.

Cooking Quest VIP: Food Wagon: retró grafikás játékként a Cooking Quest VIP: Food Wagon-ban a feladatunk végigfőzni Amerikát, közben építkezni, mindezt egy kalandos szerepjáték kalandba öntve - a játékot ingyen lehet most letölteni a 391 forintos ár helyett.

Pumped BMX 2: bringázós, ugrálós ügyességi játékként nagyszerű kikapcsolódást nyújt a Pumped BMX 2, ami most 890 forint helyett mindössze 399 forintért tölthető le.

App Store:

Sliding Puzzle - Board Game: LEJÁRT! egyszerű de nagyszerű logikai játék a Sliding Puzzle, amely a tipikus tilitolit önt modernizált minimalista formába - a játék most nulla forintba kerül 399 forint helyett.

My City : London: ahogy androidon úgy iOS-en is ingyenessé vált egy rövid ideig a gyerekeknek zánt My City: London, ami most 1600 forint helyett lett ingyen letölthető.

To the Moon: a To the Moon az egyik legjobb pixel art kalandjáték, amelyben a feladatunk, hogy egy haldokló utolsó kívánságát teljesítsük mindenáron - a játék most csak 799 forintba kerül a normál 2000 forintos ár helyett.
5 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 22 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 22 napja

Köszönjük!

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Szuper! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre