Napiapp ajánló (2022. szeptember 16.)

2022. szeptember 16.
43.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

2112TD: Tower Defence Survival: a toronyvédős játékok egyik gyöngyszeme mai első napiappos ajánlatunk, a 2112TD: Tower Defence Survival egy jövőben játszódó hightech cuccokkal operáló tower defense - a játék most 469 forintért tölthető le 790 forint helyett.

Requence: retró hangulatú játékként ajánljuk letöltésre a Requence-t, ami egy platformer kalandjáték a régi stílus szerelmeseinek - most ingyenesen tölthető le a 391 forintos alapár helyett.

FRAMED 2: LEJÁRT! igazán zseniális játék a FRAMED 2, amiben egy képregény kockáin keresztül kell kalandoznunk és különféle logikai feladatokat megoldanunk, némi akcióval fűszerezve - a nagyszerű játék most mindössze 399 forintba kerül a 2199 forintos alapár helyett.

App Store:

Rise of King Arthur: nagyszerű RPG kalandjátékkal nyitjuk a mai iOS listát, a Rise of King Arthurban egy Diablo stílusú játékot tisztelhetünk, sötét tónusokkal, hősökkel és harcokkal a főszerepben - a kihagyhatatlan játék most ingyen tölthető le egy rövid ideig a 399 forintos alapár helyett.

Dungeon and Puzzles: a Dungeon and Puzzles címe pontosan takarja a játék tartalmát, hiszen útvesztőkben kell kalandoznunk, ahol különböző feladványokat és fejtörőket kell megoldanunk a harcok közben - a játék most 799 forintba kerül az 1200 forintos ár helyett.

Castle of White Night: a Castle of White Night egy fekete fehér játék RPG kalandjáték, az élmény pontosan olyan mintha Gameboyon játszanánk - egy próbát megér 799 forintért az 1200 forintos alapár helyett.
6 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Requence-t még sikeresen behúztam!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hála, srácok!

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ronalddo írta:
De jár hogy a Framesről lemaradtam.
Nekem is az fáj..

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

De jár hogy a Framesről lemaradtam.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Kösziköszi!!

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nagyszerű, köszi srácok!

válasz erre