Advertisement

Napiapp ajánló (2022. szeptember 19.)

2022. szeptember 19.
42.1051
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The Sun: Origin: posztapokaliptikus zombi és szörnyhenteléssel nyitjuk az akciós játékokat, a The Sun: Origin egész baráti grafikával, gyűjtögetős rendszerrel és relatíve nagy területtel van megpakolva - most pedig az eredeti 799 forint helyett mindössze 125 forintot kell kiperkálni érte.

Grow Zombie VIP- Merge Zombies: és ha már zombikkal kezdtük, folytassuk is zombikkal, a Grow Zombie-ban azonban nem vadászunk a zombikra, hanem létrehozzuk és fejlesztjük őket, valamint csapatokat építünk és úgy indulunk hentelni a népet - a játék most ingyen tölthető le a 690 forintos ár helyett.

Space Shooter: Galaxy Attack: néhány hete volt már ingyenes ez a kiváló topdown shooter, azonban sokan jeleztétek hogy lemaradtatok róla és legközelebb mindenképp szóljunk - nos, most ismét ingyenes ez a kiváló játék a 129 forintos alapár helyett.

App Store:

Killer Clown Escape Room!: összekötött kézzel bezárva lenni egy félelmetes helyen, ahol ráadásul egy gyilkos bohóc akarja lerágni a húst a csontunkról, nos nem épp a legjobb hétfői program, azonban mivel rövid ideig ingyenes ez a szabadulós játék az alap 1200 forintos ár helyett, hát csak letöltjük.

Aeroplane Chess 3D - LudoBoard: igen fura de mindenképpen egyedi logikai játék az Aeroplane Chess, ráadásul most ingyenes is a közel 2000 forintos ár helyett, így nem csak a stílus kedvelőinek érdemes letöltenie.

Legacy 3 - The Hidden Relic: LEJÁRT! a Legacy sorozat harmadik epizódjában fiatal archeológusunkkal újabb misztikus kalandba keveredünk majd, az előző epizód még jobb akcióban van most - de a Legacy 3 is 799 forintba fáj most az 1290 forintos ár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Space Shooter rohadt jó!

válasz erre

Chico

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Köszönjök srácok!

válasz erre

Bencus86

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

NAgyszerű hétkezdet, köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Egészen kiváló nap, mindent leszedtem!

válasz erre