Napiapp ajánló (2022. szeptember 21.)

2022. szeptember 21.
40.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Teach Your Monster to Read: nem csak a gyerekeknek, hanem az angolul tanulóknak is nagyszerű választás a Teach Your Monster to Read, hiszen kíválóan lehet vele gyakorolni a nyelvet - ráadásul a több mint 2 ezer forintos ár helyett most teljesen ingyen letölthető.

Bricks Crash: a faltörő és a tetris keverékeként roppant szórakoztató ügyességi játék a Bricks Crash, ami most ingyenes a 129 forintos alapár helyett.

Shuriken Jump: leginkább a mobilokon ősjátéknak számító Fruit Ninjára hajaz a Shuriken Jump, amiben nos.... gyümölcsöket kell szétvágnunk - ezt most ingyen tehetjük meg a 129 forintnyi alapár helyett.

App Store:

Teach Your Monster to Read: nem csak androidon ingyenes most az angol nyelv gyakorlására kiválóan használható Teach Your Monster to Read játék, hanem iOS-en is megkapta a maga nulla forintos árcéduláját, pedig alapesetben 2400 forint lenne.

Little Misfortune: roppant egyedi hangulatú, kézzelrajzolt interaktív történet a Little Misfortune, amiért most 1290 forintot kell kifizetnünk a 2800 forintos alapár helyett.

Chimp Fu Syllables: ügyességi és logikai játék is egyben a Chimp Fu Syllables, amely még az angol nyelv gyakorlását is elősegíti - ráadásul most teljesen ingyenesen tölthető le az 1600 forintos ár helyett.
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ez sem volt egy rossz nap! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Köszi srácok! Bricks Crash és Shuriken Jump behúzva!

válasz erre