Napiapp ajánló (2022. szeptember 23.)

2022. szeptember 23.
39.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Evoland: a klasszikus RPG játékok világába kalauzol az Evoland, a kaland és az akció keveredik ebben a nagyon hangulatos játékban - ami most mindössze 90 forintba kerül az eredeti 899 forintos ár helyett.

Galaxy Attack (Premium): mindössze néhány napja volt a Galaxy Shooter széria egy másik epizódja ingyenes, most pedig itt a Galaxy Attack (Premium), ami a topdown shooterek világát bővíti - és most ez is ingyen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

Infinite Puzzle: ebben az abszolút minimalista puzzle játékban vonalakat kell egymással összekötnünk és gubancolnunk, ami messze nem olyan egyszerű feladat mint hangzik - most ingyen próbálhatja ki bárki az 1199 forintos ár helyett.

App Store:

Smol Dungeon: igazi régivágású katakomba játékot kapunk a Smol Dungeon képében, amiben szörnyek, csapdák és útvesztők állják utunkat folyamatosan - a nagyszerű hangulatú 8 bites játék most teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos ár helyett.

Wakeout Kids: a gyerekeknek lesz nagy élmény a Wakeout Kids, amelyben a tablet kamerájával bekerülnek a gyerekek a játékba, majd mindenféle mesevilágban különböző feladatokat, aktivitásokat kell végrehajtaniuk - a különleges játék most nulla forintba kerül a 2000 forint helyett.

100 Balls 3D: egyszerű és nagyszerű ügyességi játék a 100 Balls 3D, amiben lasztikat kell kis poharakba juttatni, és ez bizony nem is olyan egyszeű feladat - a játék ingyenes egy rövid ideig a 799 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

peter97

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Köszi, megvan a hétvégi program!

válasz erre

Mendez

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Evoland behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Méltó lezárása a hétnek. mosolygó smiley Evoland nagyszerű ajánlat!

válasz erre