Napiapp ajánló (2022. szeptember 26.)

2022. szeptember 26.
46.9901
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

This War of Mine: nem először van akcióban a 11 bit studios katonás túlélőjátéka, és nagyon reméljük hogy nem is utoljára, a This War of Mine egy csodálatos játék, egész egyszerűen minden mobilon ott a helye - most mindössze 699 forintba kerül a 3699 forintos ár helyett.

Sheltered: a posztapokaliptikus világban játszódó Sheltered egy újabb gyöngyszem a sorban, a Team17 csapatának 8bites retró hangulatú játékában a nukleáris holokauszt után kell túlélnünk - a játék most 459 forintba kerül az alap 1590 forint helyett.

Cooking Kawaii: bújj egy menő séf bőrébe, vagyis séfkabátjába és főzz le mindenkit ebben a színes főzős mókában, és persze építsd is meg egyre jobb és jobb éttermeidet - ráadásul mindezt most ingyen teheted meg a 399 forintos ár helyett.

App Store:

Mage Mania: a Mage Mania bármennyire is hihetetlen, a varázslatokról szól, a 8bites stílusú játékban a match3 stílus kedvelői találják meg majd leginkább számításaikat - de mindenkinek érdemes letölteni, hiszen most ingyen van a 399 forintos alapár helyett.

Invading Horde: az Invading Horde egy újabb tower defense játék, amelyben királyságunkat kell emgvédeni a ránk rontó hordákkal szemben - ezt most teljesen ingyen tehetjük meg, hiszen átmenetileg eltörölték a 399 forintos alapárat.

Z Room: talán még a fejlesztők sem tudták meghatározni a Z Room stílusát, de a lényeg hogy kocka-zombikat kell aprítanunk az AR segítségével bárhol ahol éppen vagyunk - a játék most ingyenesen tölthető le a 399 forintos ár helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

9 hónapja, 3 napja

Nagyszerű hétfő lett ez is!

válasz erre

Mendez

9 hónapja, 3 napja

Kösziköszi!!!

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 3 napja

Kiváló akciók, köszi srácok!

válasz erre

Chico

9 hónapja, 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

9 hónapja, 3 napja

Ezt nevezem kiváló hétkezdésnek!

válasz erre