Napiapp ajánló (2022. szeptember 28.)

2022. szeptember 28.
46.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Peppa Pig: Theme Park: az utóbbi időben elég sok Peppa Pig játék volt átmenetileg ingyenes, most épp vidámparkba kalnadozhatnak el vele a gyerekek és a gyereklelkű felnőttek is - a játék 1690 forint helyett teljesen ingyen tölthető le.

Hexologic: LEJÁRT! kifejezetten szép és hangulatos logikai játék a Hexologic, ami egy kirakós - puzzle kombináció - a játék most 329 forintba kerül az 599 forintos alapár helyett.

Mystic Guardian PV: Action RPG: a klasszikus JRPG-k hangulatát idézi meg a Mystic Guardian, amely egy igazán izgalmas kaland RPG-ként a stílus szerelmeseinek igazi csemege lesz - főleg hogy most ingyen tölthető le az 1400 forintos alapár helyett.

App Store:

Severed: a Severed több díjat besöprő játékként igazi akció kaland, amiben a harcos Sashával kell végigverekednünk magunkat a családunk után kutatva - a játék most mindössze 399 forintot kóstál a közel háromezer forintos alapár helyett.

Peppa Pig: Fun Fair: igazán érdekes, hogy androidon Theme Park címmel, iOS-en viszont Fun Fair címmel találjuk ugyanazt a játékot - viszont a jó hír, hogy itt is ingyenes a közel 1700 forintos ár helyett.

Tank Battle - Mini War: a régi szép NES-es időket idézi meg a Tank Battle - Mini War, amely nem csak nagulatában retró, gyakorlatilag a NES Battle City mobilos átirata - ráadásul most rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 2100 forintos ár helyett.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Zsír, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Mystic Guardian nagyon király! meglepett smiley

válasz erre