Napiapp ajánló (2022. szeptember 30.)

2022. szeptember 30.
44.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Despotism 3k: egészen őrült sztorit kínál a Despotism 3k, amiben mi egy gonosz AI-t alakítunk és rommá szadizzuk az embereket, aki meg nem viseli jól a kínzást, azt ledaráljuk - a játék bár 8bites, erősen 18+-os és nem csak a hullák miatt - most 1290 forint helyett teljesen ingyen tölthetjük le.

SPHAZE: Sci-fi puzzle game: rövid ideig ismét ingyenessé vált a kiváló minőségű, logikai játék, a SPHAZE, amit mi is különösen szeretünk a mai napig - a játékot 399 forint helyett most díjmentesen húzhatjuk be.

Door Kickers: Action Squad: a nyolcbites sidescroller platformerek táborát erősíti a Door Kickers: Action Squad, amelyben egy kőkemény elitcsapattal kell rommá rombolni mindent ami az utunkba kerül - a hangulatos és véres játék most mindössze 499 forintba kerül az 1299 forintos alapár helyett.

App Store:

Door Kickers: Action Squad: kezdjük is az iOS listát azzal, amivel az androidost zártuk, a Door Kickers: Action Squad ráadásul itt még egy százassal olcsóbb is - a játék mos 399 forintért érhető el a több mint 1200 forint helyett.

The Woman From The Window Game: egyedül egy épületben, ahonnan ki kell jutnunk, több szinten át: a The Woman From The Window Game nem éppen az egyedi játékmenetéről híres, viszont most ingyen van - egész pontosan nulla forintért tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

Wild Horse Riding Simulator 3d: nagyon rövid ideig ingyenessé vált az igen jópofára sikerült lovaglós játék, a Wild Horse Ridingban csapdákat és akadályokat kell elkerülnünk, és meg kell menekülnünk a halálos tűzgolyó elől is - a játék most teljesen ingyen tölthető le a négyezer forint közeli ár helyett.
5 hozzászólás

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Korekt hétlezárás. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Ez egy király napiappi nap! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Nagyon király a mai felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre