Napiapp ajánló (2023. április 3.)

2023. április 03.
44.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kingdom: New Lands: hihetetlenül hangulatos 8bit pixelart grafikával elkészített stratégiai rpg-vel kezdjük a mai napiappot, a játékban királyként a birodalmunk felépítése a feladatunk - a Kingdom: New Lands 899 forintért tölthető le az 1999 forintos alapár helyett.

Dandara: Trials of Fear: újabb pixelart játékkal folytatjuk a sort, ennek az akció-platformernek a különleges látványvilága azonnal magával ragad és végigjátszásig nem is ereszt- a Dandara: Trials of Fear most 699 forintért lehet a tiéd az 1590 forintos normál ár helyett.

Muse Dash: egy hihetetlenül színes platform-ritmusjáték kombóba csöppenünk, ha letöltjük a mai utolsó androidos játékot - a Muse Dash most szintén 459 forintért érhető el az 1199 forintos ár helyett.

App Store:

This War of Mine: imádjuk a 11 bit studios katonás túlélőjátékát, hiszen nem csak megjelenítésben de történetében is egy csodálatos játék, egész egyszerűen minden mobilon ott a helye - a This War of Mine most mindössze 499 forintért tölthető le a 7500 forintos alapár helyett. A játék androdion is akciós - 469 forintért tudod letölteni!

Monoposto: az idei Formaula 1-es versenynaptárt alapul véve készült el ez a versenyjáték, amiben számos pályán versenyezhetünk F1-es autókkal - a Monoposto most 999 forintért tölthető a 2490 forintos alapár helyett.

Tower of Fortune 2: pár hete az első rész volt akcióban, most itt a folytatása a játéknak, amely Gameboy élményt varázsol a mobilunkra: egy toronyban kell megközdenünk a kihívásokkal és a szörnyekkel - a Tower of Fortune 2 most 499 forintért érhető el a 999 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nem lett rossz a mai nap sem! kacsintó smiley Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

This War of Mine brutális ennyiért! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ez megint egy nagyszerű hétkezdés lett! mosolygó smiley

válasz erre