Advertisement

Napiapp ajánló (2023. április 26.)

2023. április 26.
35.5621
Advertisement
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Hero Siege: Pocket Edition: a Steamen kezdte életét, mint egy különleges, roguelike és RPG elemekkel ellátott hack and slash, de már mobilon is nagy karriert futott be ez a játék - a Hero Siege: Pocket Edition nagyon korlátozott ideig 690 forintért tölthető le a 2799 forintos alapár helyett.

Backrooms: második ajánlatunk a mai napra egy minimalista játék, amiben egy földalatti labirintusban kell megtalálnunk a kijáratot, ez pedig sokkal nehezebb lesz, mint elsőre tűnik - a Backrooms most ingyen tölthető le a 129 forintos alapár helyett.

Rusty Lake Paradise: ez a groteszk, egészen furcsa kinézetű játék egy igazi régi vágású kalandjáték - a Rusty Lake Paradise rövid ideig 699 forintba kerül, az alapára 1499 forint lenne.

App Store:

Streets of Rage 4: a verekedős játékok egyik legjelesebb képviselőjeként igazi gyöngyszem ez a játék - a Streets of Rage 4 most csak 1990 forintért érhető el a 3990 forintos alapár helyett.

Super Tank Battle - MobileArmy: következő iOS játékunk egy igazi klasszikus megidézése, hiszen ez a 90-es években óriási népszerűségnek örvendő játék mai köntösben került újra tálalásra - a Super Tank Battle - MobileArmy most csak teljesen ingyenes a normál 4990 forintos ár helyett.

ELOH: roppant hangulatos logikai játékkal lesz gazdagabb aki letölti a napiapp mai utolsó ajánlatát, az Old Man's Journey alkotói most sem hibáznak - az ELOH most 999 forintért érhető el az 1490 forintos alapár helyett.
Advertisement
3 hozzászólás

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jó változatos a mai felhozatal!

válasz erre

peter97

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyszerű felhozatal, köszi srácok!

válasz erre