Napiapp ajánló (2023. augusztus 2.)

2023. augusztus 02.
32.6091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Unit 404: ez a klasszikus sci-fi puzzle platformer több mint 70 saját készítésű pályát állít a középpontba, méghozzá a legkülönfélébb mechanizmusok és vizuális témák mellett - a Unit 404 most teljesen ingyen tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.

Tomb Hunter Pro: ebben a lövöldözős játékban egy különleges dzsungelben, rengeteg misztikus rom között kell félelmetes rémségek ellen mennünk, hogy egyre jobban felszerelt kincsvadászokká válhassunk - a Tomb Hunter Pro most ingyenes a 990 forintos alapár helyett.

Armed Emeth: amikor egy RPG játékban egy fiatal srác találkozik egy gólemmel, mi más is lehetne a cél, mint óriási kalandokba keveredni, több kontinensen át - az Armed Emeth egy ideig csak 750 forint, az alapára 3990 forint lenne.

App Store:

Lofi Ping Pong: óriási retró hangulatot áraszt ez a sportjáték, amiben mi más is lenne a sportág mint a ping pong vagyis magyar nevén asztalitenisz - a Lofi Ping Pong most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

SteamWorld Quest: mindig csak villámakciókban lehet megcsípni ezt a roppant hangulatos RPG-kalandjátékot, aki nem tudta a múltkor becserkészni, annak most érdemes lecsapni rá - a SteamWorld Quest most 999 forintért tölthető le a normál 4990 forintos ár helyett.

Maya the Bee: The Nutty Race: autóversenyzés Majával a méhecskével - nos igen, ebben a játékban pont ez lesz a feladatunk, az ellenfeleink között szöcske, katicabogár és egyéb fűbenjárók - a Maya the Bee: The Nutty Race most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

fonemaker

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ping pong a legjobb de persze az pont nem androidra van. röhögő smiley Franc.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Most milyen sok ingyenes cucc van.

válasz erre