Napiapp ajánló (2023. augusztus 4.)

2023. augusztus 04.
32.0861
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

QB Planets: ebben a kockakirakós űrkalandban vibráló kihívások várnak ránk, kockabolygókat fedezhetünk fel, csillagokat gyűjthetünk és AR elemekkel tarkított intergalaktikus utazásra indulhatunk - a QB Planets most teljesen ingyen tölthető le az 1090 forintos alapár helyett.

Penarium: roppant hangulatos retró pixelart platformerrel folytatjuk az androidos sort, ez a szadista cirkuszos app roppant hangulatos perceket kínál- a Penarium most 289 forintba kerül a 699 forintos alapár helyett.

Through the Ages: a Korokon át című társasjáték egy igazi modernkori klasszikus, amelyben lehetőségünk van Civilization-módra felépíteni a birodalmunkat, ennek digitális adaptációja ez a játék- a Through the Ages egy ideig 2290 forint, az alapára 3390 forint lenne.

App Store:

Toca Kitchen 2: ez a játék egy tipikus főzős játék....lenne, ha nem az lenne a célunk hogy a legőrültebb kreációkat alkossuk meg vendégeink számára - a Toca Kitchen 2 most teljesen ingyen érhető el az 1990 forintos alapár helyett.

Galaxy Trucker: építs űrhajókat, kerüld el a meteorokat és harcolj meg a rosszfiúkkal, a játék a díjnyertes Vlaada Chvátil társasjáték alapján készült - a Galaxy Trucker most 999 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Through the Ages: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós cetlit kapott a Korokon át című társasjáték digitális veziója, ráadásul picit még jobb áron is - a Through the Ages most 1990 forintért tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszönjük a gyűjtést! Jó hétvégét mindenkinek!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem rossz hétlezárás! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

QB Planets behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre