Napiapp ajánló (2023. augusztus 7.)

2023. augusztus 07.
30.9661
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Runic Curse: ebben az oldalnézetes platformerben hősünk oldalán a legnagyobb klasszikusok nyomdokain haladva akciózhatunk és ügyeskedhetünk - a Runic Curse most mindössze 79 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.

Shadow Survival: Offline Games: egy roguelike, RPG és pakligyűjtögetős játékmixet kap, aki letölti ezt a játékot, amelyben óriási méretű hordák rontanak ránk folyamatosan - a Shadow Survival: Offline Games most teljesen ingyenes a 389 forintos alapár helyett.

Roundguard: az ügyességi puzzlerek sorát bővíti ez a játék, amelyben tulajdonképpen labdákat kell kiütnünk a helyükről, mindezt egy középkori kinézetbe csomagolva tehetjük meg - a Roundguard egy ideig 1600 forint, az alapára 2499 forint lenne.

App Store:

Hyperforma Premium: több díjat is besöpört már - megérdemelt módon! - ez a játék, amely egy színes, látványos ügyességi kihívás - a Hyperforma Premium most 999 forintért érhető el a 2490 forintos alapár helyett.

All That Remains: Part 1: ebben a nagyszerű kalandjátékban rejtélyek, fejtörők és egy nagyszerű történet vár ránk több epizódon keresztül, most az első van akcióban - az All That Remains: Part 1 most 499 forintért tölthető le a normál 1490 forintos ár helyett.

Station 117: még csak nemrég jelent meg, de szerencsére akciós cetlit is kapott ez a játék, amelyben a tenger fenekére ereszkedünk le, hogy különféle rejtvényeket oldjunk meg - a Station 117 most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

fonemaker

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Király kis hétkezdet. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre