Napiapp ajánló (2023. augusztus 9.)

2023. augusztus 09.
29.7311
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

OK Golf: ennek a játéknak a címe nyilván elég árulkodó, nem ér senkit meglepetés, ha letölti a játékot, és egy golfozós stuff tárul a szeme elé - az OK Golf most mindössze 90 forintért tölthető le a 899 forintos alapár helyett.

Superhero Fruit Premium: a föld megóvása érdekében olyan robotkarakterek állnak össze, mint az alma, a mandarin, az ananász, a kókuszdió, a szamóca, vagy épp a banán - a Superhero Fruit Premium most teljesen ingyenes a 129 forintos alapár helyett.

Flockers: hatvan pályán közel húsz féle birkát kell átvezetnünk a legnehezebb akadályokon keresztül, az ellenfelek között pedig zombi, robot, kalóz, sőt csontváz juhok jönnek ellenünk - a Flockers egy ideig 299 forint, az alapára 590 forint lenne.

App Store:

Drop the Box 3D: itt egy játék amelyben nem golyót, hanem egy kartondobozt kell lejuttatnunk fentről a képernyő aljáig, persze ez nem olyan egyszerű feladat, mint ahogy hangzik - a Drop the Box 3D most 999 forintért érhető el az 1890 forintos alapár helyett.

CHRONO TRIGGER: a Dragon Quest alkotóinak RPG játéka egy igazán magával ragadó élményt nyújt, a nagyszerű retro fíling mellett a játékélmény is beszippant - a CHRONO TRIGGER most 1990 forintért tölthető le a normál 4990 forintos ár helyett.

Project V90: a 2d platformerek hőskorát idézi fel mai utolsó ajánlatunk, amelyben a közelharc és az űrcsaták kombinációjával kell végigverekednünk magunkat a kihívásokon - a Project V90 most 499 forintért tölthető le a 1490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 napja

Flockers rohadt jó ennyiért!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 napja

Köszi köszi!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 napja

Superhero Fruit annyira beteg hogy már jó! röhögő smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 3 napja

Kösz a gyűjtést srácok, jó kis csomag lett! mosolygó smiley

válasz erre