Napiapp ajánló (2023. augusztus 11.)

2023. augusztus 11.
33.2731
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kingdom Rush Vengeance TD Game: a platform egyik, ha nem a legjobb tower defense stratégiájával nyitjuk a sort, ahol hatalmas hősöket irányíthatunk és birodalmakat hódíthatunk meg a nagy védekezés mellett - a Kingdom Rush Vengeance TD Game most teljesen ingyenes a 2590 forintos alapár helyett.

Dementia: Book of the Dead: igazán hangulatos RPG a középkori Angliában játszódó Dementia, amiben lovagok és boszorkányok világában kell helytállnunk - a Dementia: Book of the Dead most teljesen ingyenes a 790 forintos alapár helyett.

Titan Quest: igazi gyöngyszemmel zárjuk az androidos felhozatalt, ez a játék egy 2006-ban megjelent, legendás, mitológiai környezetben játszódó RPG átültetése mobilokra - a Titan Quest egy ideig 329 forint, az alapára 3299 forint lenne.

App Store:

Titan Quest HD: amivel zártuk az androidos sort, azzal nyitjuk az iOS felhozatalt, hizen ez a a magyszerű RPG itt is akcióban van - a Titan Quest HD most 349 forintért érhető el az 3990 forintos alapár helyett.

RPG Asdivine Saga: a japánok igazán izgalmas RPG-jében három főhősnő életét követheted nyomon egy igazán bizarr és szürreális történet berkein belül - az RPG Asdivine Saga most 999 forintért tölthető le a normál 3490 forintos ár helyett.

Dwarf Journey: kiváló hangulatú platformerrel lesz gazdagabb aki letölti a harcos Gallar kalandjait feldolgozó oldalscrollozós játékot - a Dwarf Journey most 499 forintért tölthető le a 1490 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

8 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kiváló hétzárás! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Köszi szépen srácok! Kiváló gyűjtemény ma is!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Uhh a mai felhozatal nagyon király, főleg a Titan Quest!!

válasz erre