Napiapp ajánló (2023. augusztus 16.)

2023. augusztus 16.
30.5331
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Crystal Journey: ebben a puzzle logikai játékban a feladatunk, hogy megtaláljuk a lila kristályt, egy ritka és erőteljes tárgyat, amely a kulcsot rejti a kimondhatatlan csodák feltárásához - a Crystal Journey most teljesen ingyenes a 2590 forintos alapár helyett.

Dungeon Defense: ebben a játékban a legkülönfélébb eszközök kihasználásával az lesz a feladatunk, hogy megvédjük magunkat és dungeonunkat a behatolóktól - a Dungeon Defense most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

Neighbours from Hell 1 Premium: tegyük pokollá a szomszéd életét, ha már ő is azzá tette a miénket! a szomszédszivató játékban a humor is főszerepet kap - a Neighbours from Hell 1 Premium egy ideig 329 forint, az alapára 1299 forint lenne.

App Store:

Hexio: relaxációs terápiának sem utolsó ez a puzzle játék, amelyben a zene is meditatív szerephez jut, közel 100 pályán keresztül - a Hexio most teljesen ingyen érhető el az 990 forintos alapár helyett.

Loco Looper: nagyszerű élményt nyújt a Loco Looper, amelyben egy vonatot kell mindenféle nehézségen átsegíteni, mindezt logikai puzzler köntösbe bújtatva - a Loco Looper most 1499 forintért tölthető le a normál 3490 forintos ár helyett.

Last Fighter Samurai Girl Game: egy igen jó minőségű verekedős játékkal zárjuk a mai napiappot, amiben a girl power szellemében a csajokkal kell rommá verni mindenkit - a Last Fighter Samurai Girl Game teljesen ingyen tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem rossz a felhozatal!

válasz erre

Chico

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Neighbours from Hell ennyiért ajándék!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

NAgyszerű nap, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Változatos és kiváló lista lett, köszönjük!

válasz erre