Napiapp ajánló (2023. augusztus 18.)

2023. augusztus 18.
19.3741
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Fruit Ninja Classic: óóóóó, a jó öreg gyümölcs-csapkodós játékok ősatyja, a mobiljátékok egyik alappillére, a konzolokat is meghódító csoda, ami nem hiányozhat egyetlen mobilgamer készülékéről sem - a Fruit Ninja Classic most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

Theme Park Simulator: építs fel egy vidámparkot, tömd meg különféle érdekes hintákkal és attrakciókkal, és csábítsd be a vendégeket - mindezt most a mobilodon - a Theme Park Simulator most teljesen ingyenes a 449 forintos alapár helyett.

FUR Squadron - space shooter: az 1982-es Tron film hangulatát idézi meg ez a retró szintipop őrület, amelyben a gonosz Skal Birodalom csapatait kell halomra lőnünk - a FUR Squadron - space shooter egy ideig 790 forint, az alapára 2090 forint lenne.

App Store:

Fruit Ninja Classic: na de kérem, micsoda péntek ez! ha már androdion, akkor iOS-en is ingyenes a legendás játék, amire egész egyszerűen kötelező lecsapni - a Fruit Ninja Classic most teljesen ingyen érhető el a 990 forintos alapár helyett.

Bugsnax: egyenesen PS5-ről érkezett ez az aranyos, gyerekbarát játék, amelyben egy bájos szigeten kalandozhatunk, amely tele van bogarak és rágcsálnivalók keverékéből álló lényekkel - a Bugsnax most nulla forintért tölthető le a normál 4990 forintos ár helyett.

Crystal Cove: a logikai játékok kedvelői bizonyára örömmel fogadják a Crystal Cove játékot, amelyben háromszögek kapják a feladatot, a cél pedig kirakni a megadott formációkat - a Crystal Cove teljesen ingyen tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Fruit ninja kötelező!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szuper nap, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Így jó neki indulni egy hétvégének!

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Már szedem is a ninját

válasz erre