Napiapp ajánló (2023. augusztus 25.)

2023. augusztus 25.
27.5451
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Everybody's RPG: egy egész érdekes idle RPG-t kap az aki letölti mai első androidos játékunkat, a pixelart grafikás játékban hősök, szörnyek és csaták várnak ránk - az Everybody's RPG most teljesen ingyenes a 339 forintos alapár helyett.

Cooking Kawaii - cooking games: bújj egy menő séf bőrébe, vagyis séfkabátjába és főzz le mindenkit ebben a színes főzős mókában, és persze építsd is meg egyre jobb és jobb éttermeidet - a Cooking Kawaii - cooking games most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

Europe 1784 Premium: ebben a geopolitikai stratégiában a középkorba utazunk, ahol te döntheted el, hogy király vagy császár leszel, a feladatod egy egész civilizációt vezetni - a Europe 1784 Premium egy ideig 449 forint, az alapára 1590 forint lenne.

App Store:

Arcane Vale: fedezz fel egy hatalmas, titkokkal, rejtélyekkel és veszélyekkel teli nyitott világot, hogy számtalan cstán keresztül megtaláld apád örökségét - az Arcane Vale most 499 forintért érhető el a 2490 forintos alapár helyett.

Aces of the Luftwaffe Squadron: őrült nagy háborúkkal szolgál ez a HandyGames gondozásában formálódott játék, amely a pörgős topdown shooterek világát erősíti - az Aces of the Luftwaffe Squadron most 349 forintért tölthető le a normál 3990 forintos ár helyett.

Chicken Police: zárjuk egy magyar fejlesztőktől érkező játékkal a sort, aminek következő epizódja jövőre érkezik: a zseniális nyomozós játékban az állatoké a főszerep - a Chicken Police most 1600 forintért tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Chico

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Irány főzőcskézni! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Már hiányoltam! mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre