Napiapp ajánló (2023. augusztus 28.)

2023. augusztus 28.
35.2321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Empire Warriors: Tower Defense: mai első ajánlatunk nagyszerű a maga nemében, hiszen a tower defense játékok egy igazi gyöngyszeméről van szó, pofás grafikával és pörgős játékmenettel - az Empire Warriors: Tower Defense most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

MA 1 - President Simulator PRO: ha mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen is egy ország elnökének lenni, hát itt a lehetőség - az MA 1 - President Simulator PRO most 449 forint az 1590 forintos alapár helyett.

Atomic Fighter Bomber Pro: pattanj be a kis kék repülődbe és bombázd végig az ellenséget, akik folyamatosan támadnak autókkal, tankokkal, rakétavetőkkel, helikopterekkel és vadászgépekkel - az Atomic Fighter Bomber Pro egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 799 forint lenne.

App Store:

Riptide GP2: a legendás Wipeout-sorozat egyik legjobb mobilos átültetésének tekinthető szélvészgyors versenyjáték mai első iOS-es ajánlatunk - a Riptide GP2 most teljesen ingyenesen érhető el az 1490 forintos alapár helyett.

Candy Disaster: rengeteg cukorkaszínű mókára számíthat aki letölti ezt a toronyvédelmi stratégiai játékot, amiben három témát, három nehézségi szintet és 43 szörnyet fedezhetünk fel - a Candy Disaster most 999 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Blacksmith of the Sand Kingdom: mai utolsó játékunk története Volkerről, a birodalom kovácsának fiáról szól, akire óriási kaland vár, hiszen a világ megmentésére indul - a Blacksmith of the Sand Kingdom most 1790 forintért tölthető le a 3990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Chico

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Elnök még úgysem voltam soha.. mosolygó smiley

válasz erre