Napiapp ajánló (2023. december 1.)

2023. december 01.
25.8481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

DYSMANTLE: még akciósan is elég drága, viszont nagyszerű és minőségi, apokaliptikus környezetben játszódó akció rpg játékot tudhat majd magának aki a letöltés gombra kattint - a DYSMANTLE most 2399 forint a 3790 forintos alapár helyett.

The Hearts PRO: agytornával folytatjuk: ez a kirakós logikai játék, amiben azonos szimbólumokat kell párosítanunk, igazán addiktív és nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt - a The Hearts PRO most teljesen ingyenes a 890 forintos alapár helyett.

Save the Puppies Premium: igazán különleges puzzle kalandban lesz része annak aki letölti ezt a játékot, amelyben feladatunk, hogy megmentsünk pár kiskutyát, méghozzá egy különleges felső nézetes ügyességi platformer részeként - az Save the Puppies Premium egy ideig 329 forintért tölthető, az alapára 999 forint lenne.

App Store:

DYSMANTLE: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós ez a nagyszerű, minőségi akció rpg, amelyben egy posztapokaliptikus világban kell szembeszállnunk az idegen lényekkel - a DYSMANTLE most 1999 forint a 3999 forintos alapár helyett.

Rogue Hearts: hangulatos roguelike SRPG kapott ingyencetlit ma iOS-en: ebben a játékban a labirintusos játékok keverednek a Diablo világát idéző hangulattal - a Rogue Hearts most ingyen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

El Hijo: kiemelkedő minőségű spagettiwestern lopakodós játékkal zárjuk a mai napiappot, a játékban egy kisgyerek bőrébe bújunk, hogy megmentsük édesanyánkat a gonosz erőktől - az El Hijo most 349 forintért tölthető le a 4999 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 2 napja

El Hijo behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 napja

Szép hétlezárás. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 napja

Köszi srácok, király nap lett!

válasz erre

Chico

3 hónapja, 3 napja

El Hijo ajándék ennyiért!!!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 3 napja

Nagyon király a mai gyűjtemény is, köszi srácok!

válasz erre