Napiapp ajánló (2023. december 6.)

2023. december 06.
24.9321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Burger Bistro Story: egy gyorsétterem létrehozása és komplett menedzselése lesz a feladata annak aki letölti ezt a játékot: a feladat nem olyan egyszerű hiszen saját recepteket is ki kell találno a konyhában, hogy a vendégeket magadhozd csalogasd - az Burger Bistro Story most 1199 forint a 2090 forintos alapár helyett.

Galaxy Trucker: építs űrhajókat, kerüld el a meteorokat és harcolj meg a rosszfiúkkal, a játék a díjnyertes Vlaada Chvátil társasjáték alapján készült - a Galaxy Trucker most 1099 forint az 1599 forintos alapár helyett.

Cultist Simulator: a már a címével is sokat eláruló játék pontosan azt szállítja, amit várnánk: egy kultista szimulátort, kártyás környezetbe csomagolva - a Cultist Simulator egy ideig 597 forintért tölthető, az alapára 1990 forint lenne.

App Store:

LEGO Bricktales: a játékban öt, Lego kockákból épített biomot kalandozhatunk be: a dzsungelek zöld lombjai, a napsütötte sivatagok, a városok nyüzsgése, egy középkori vár és a trópusi karibi szigetek paradicsoma vár ránk - a LEGO Bricktales most 1490 forint a 2499 forintos alapár helyett.

Paper Chasers: ebben a játékban a feladatunk, hogy létrehozzunk és menedzseljünk egy zenei stúdiót, amit a nullától egészen a csillagokig repítünk - a Paper Chasers most 999 forintért tölthető le a 7499 forintos normál ár helyett.

Rotaeno: a ritmusjátékok kedvelői bizonyára örülni fognak a mostani ajánlatnak, hiszen ez a játék a stílus jeles képviselői közé tartozik - a Rotaeno most 999 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szuper ajánló, Lego lehetne kicsit még olcsóbb, de tekintve hogy alig fél éves játék, így sem rossz!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kiváló, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

iOS ma nagyon erős.

válasz erre