Napiapp ajánló (2023. december 8.)

2023. december 08.
24.9141
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Machinarium: az Amanita Design nagyszerű kalandjátékára, amelyben Josef, a robot menti meg barátnőjét, Bertát, most érdemes lecsapni - a Machinarium most 499 forint az 1599 forintos alapár helyett.

Jumbo Airport Story: egy repülőtér megalkotása és menedzselése nyilvánvalóan óriási feladat, ebbe a világba most te is belekóstólhatsz ezzel a tycoon stílusú játékkal - a Jumbo Airport Story most 1199 forint a 2099 forintos alapár helyett.

AceSpeeder3: ha őrületes versenyzésekre vágysz, netán szeretnéd megmérettetni magad óriási száguldozások közepette, akkor ez a te játékod - az AceSpeeder3 egy ideig ingyenesen tölthető, az alapára 309 forint lenne.

App Store:

Avadon: The Black Fortress HD: (iPad) egy epikus, old school fantasy szerepjáték kaland vár arra aki letölti ezt a nagyszerű történettel és több mint 40 órányi játékidővel rendelkező játékot - az Avadon: The Black Fortress HD most 1990 forint a 3990 forintos alapár helyett.

The Lost Shield: ropant érdekes gyöngyszem következő játékunk, amelyben a faltörő játékok játékmenetét kombinálták a szerepjátékos környezettel, mindezt retro hangulatba csomagolva - a The Lost Shield most 499 forintért tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

Eden - World Builder: a Minecraft nyomdokain jár ez a játék, amiben ugyanúgy blokkokból építhetünk fel akár óriási világokat, amiket menedzselhetünk bővíthetünk, és védhetünk, vagy másokét elpusztíthatunk - az Eden - World Builder most ingyenesen tölthető le az 999 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Minecraftot rühellem, de ingyen nem hagyom ki ezt az Edent. röhögő smiley

válasz erre

Chico

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

De jó lett a hétvégi pakk!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Igen színes lett a mai kínálat! mosolygó smiley Ez jó kis pakk.

válasz erre