Napiapp ajánló (2023. december 11.)

2023. december 11.
23.9351
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Blackthorn Castle 2: a jó öreg point & click kalandjátékokat idézi meg a nagyszerű grafikával megáldott játék, amiben egy varázsló sötét átkait kell megtörnünk - a Blackthorn Castle 2 most ingyen tölthető az 1990 forintos alapár helyett.

Mindcell: a nem is olyan távoli jövőben járunk ezzel a TPS nézetű akció-kalanddal, és egy igazán különleges élményt biztosít - a Mindcell most mindössze 69 forint a 419 forintos alapár helyett.

Slaughter 3: The Rebels: egy igazán minőségi TPS játékot kap az aki lecsap most erre a börtönös, szabadulós, lövöldözős akciójátékra - a Slaughter 3: The Rebels egy ideig 69 forint, az alapára 419 forint lenne.

App Store:

Blackthorn Castle 2: a fejlesztők az iOS felhasználókat sem hagyják cserben, ha már androidon ingyenes ez a point & click kalandjáték, akkor a másik oldal sem marad ki - a Blackthorn Castle 2 most teljesen ingyenes az 1990 forintos alapár helyett.

Trenches II: fegyverbe katona! irány a lövészárok, az ellenséggel teli csataterek csak rád várnak - a Trenches II most ingyen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

Bridge Constructor: ebben a játékban nem más a feladatunk, mint hogy roppant masszív hidakat építsünk a rendelkezésünkre álló alapanyagokból - a Bridge Constructor most 499 forintért tölthető le a 999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 3 hete

Nagyszerű, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete

Ejha, ez nem rossz felhozatal!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 3 hete

Bakker hogy van bármi is 69 forintért. meglepett smiley Nagyon kemény. röhögő smiley Már jönnek is lefele.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 3 hete

Már megint nagyszerűen kezdődik a hét! mosolygó smiley

válasz erre