Napiapp ajánló (2023. február 1.)

2023. február 01.
58.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stickman Legends Offline Games: időről időre akciós valamelyik Stickman játék, most éppen ezzel a verzióval indulhatsz neki a sötét lovaggal - a Stickman Legends Offline Games most egy fillérbe sem kerül, az alapára 399 forint lenne.

Teslagrad: nagy szerkesztőségi kedvenc ez az igazán minőségi, megunhatatlan platformer - a Teslagrad mindössze 199 forint egy rövid ideig az 1990 forintos alapár helyett.

G'Luck! - Jeu de plateforme 2D: kicsit több mint negyed éve volt akciós ez a játék, de akkor sokan jeleztétek hogy lemaradtatok róla, itt az idő pótolni ezt a vicces platformert - a G'Luck! - Jeu de plateforme 2D most teljesen ingyenes a 289 forintos ár helyett.

App Store:

FAR: Lone Sails: vitorlákat kiengedni és homoktengerre fel, kapitány! - kiváló minőségű, kaland szimuláció egyveleg van most nagyszerű kedvezményben - a FAR: Lone Sails most csak 399 forintért tölthető le az 1590 forintos alapár helyett.

Teslagrad: hát persze, hogy az iOS felhasználók sem maradnak ki ebből a kézzel rajzolt kalandból, hiszen az androidon akciós játék ide is megérkezett - a Teslagrad korlátozott ideig 399 forintért lehet a miénk a 2790 forintos alapár helyett.

Access Code Zero: úgy tűnik, ez a mai napiapp ilyen platformeresre sikeredett, hiszen utolsó ajánlatunk is ebből a zsánerből került kí, a színes, 8bites játék nagyszerű hangulatot áraszt - az Access Code Zero most 799 forintért húzható be, szemben az 1290 forintos alapárral.
4 hozzászólás

peter97

1 éve, 3 hónapja

Ez de jó nap! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja

Kösziköszi! Király nap! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Köszi szépen srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Milyen tematikus gyűjtemény lett! röhögő smiley

válasz erre