Advertisement

Napiapp ajánló (2023. február 6.)

2023. február 06.
49.9881
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

World Of Chess 3D (Pro): LEJÁRT! a hagyományos sakk mellett az ősi játék többféle verzióját is tartalmazza ez az app, ráadásul nem egy szimpla felülnézetet kapunk, hanem látványos 3D-ben megy a sakk-matt - a World Of Chess 3D most egy fillérbe sem kerül, az alapára 300 forint lenne.

Sheltered: a nukleáris katasztrófa után a föld alá húzódunk le ebben a poszt-apokaliptikus játékban, ahol nem csak a gyűjtögetéssel, de mindenféle feladvány megfejtésével élhetünk túl - a Sheltered mindössze 289 forint egy rövid ideig az 1590 forintos alapár helyett.

Descenders: akciós áron sem olcsó ez a játék, de kétségtelenül az utóbbi idők legjobb és legszebb bringa versenyzős játékát kapjuk a pénzünkért cserébe - a Descenders most 1999 forint a 4799 forintos ár helyett.

App Store:

Match Attack!: egy minimalista de nagyon szórakoztató, többféle variációban játszható match 3 játékkal kezdjük a mai iOS ajánlatokat - a Match Attack! most teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos alapár helyett.

Railways!: tipikus traffic jam játék a következő ajánlatunk, amiben vonatokat kell irányítanunk különböző helyzetkebn felülnézetből - a Railways! korlátozott ideig 399 forintért lehet a miénk a 799 forintos alapár helyett.

[Premium]RPG Asdivine Menace: kiváló RPG játékkal zárjuk a mai napiappot, a zsáner minden kiváló elemeit magában foglaló játékban különféle kalandokat élhetünk át különféle világokban - az RPG Asdivine Menace most 799 forintért húzható be, szemben a 3490 forintos alapárral.
Advertisement
4 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az egyetlen ingyenesről le is maradtam. Mondjuk így sem drága.

válasz erre