Napiapp ajánló (2023. február 8.)

2023. február 08.
55.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Boris and the Dark Survival: roppant érdekes megjelenésű ez az izgalmas túlélő horror - akció - kaland keverék, ami a régi rajzfilmek látványvilágát idézi meg - a Boris and the Dark Survival most 439 forintot kóstál az 1390 forint helyett.

Star Traders 4X Empires Elite: az űrben kereskedés lesz a fő feladatunk ebben a futurisztikus stratégiai játékban, de persze meg kell küzdenünk az ellenségeinkkel is - a Star Traders 4X Empires Elite mindössze 449 forint egy rövid ideig az 1890 forintos alapár helyett.

The First Tree: nagyon hangulatos és bájos grafikával megáldott kalandjáték a mai utolsó androidos ajánlatunk, amelyben egy róka életét kell egyengetnünk - a The First Tree most 459 forint az 1799 forintos ár helyett.

App Store:

Fill me up - Block Brain Game!: minimalista logikai játékkal nyitjuk meg az iOS kínálatot, amely a puzzle játékok kedvelőinek nagy kedvence lesz - a Fill me up most teljesen ingyen tölthető le az 1290 forintos alapár helyett.

The First Tree: a csodálatos rókás kaland akciós iOS-en is, csakúgy mint androidon, ráadásul olcsóbban szerezhető be - a The First Tree korlátozott ideig 399 forintért lehet a miénk az 1990 forintos alapár helyett.

Get-A-Grip Chip: the Body Bugs: nem más lesz a feladatunk a mai napiapp utolsó akciós játékában, mint átvenni az irányítást az emberi szervezet sejtjein és legyőzni a támadó kórokozókat - a Get-A-Grip Chip most 399 forintért húzható be, szemben az 1290 forintos alapárral.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Mindhárom Androidos behúzva! mosolygó smiley Nem maradtam le!!! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

The First Tree ennyiért ajándék!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Kiváló, kettőt is behúztam, köszi!

válasz erre