Napiapp ajánló (2023. február 10.)

2023. február 10.
51.5451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Red Woods: kezdjük egy jó kis horrorral a hét utolsó napiappját, ebben a belső nézetes játékban két karakterrel is nekiindulhatunk a félelmetes rejtélyeknek - a Red Woods most nulla forintba fáj a 399 forintos ár helyett.

Out of the Box: egy boxklub edzőjeként az ember dolga nem könnyű feladat, a kékre zöldre vert kuncsaftokat nehéz kordában tartani - az Out of the Box mindössze 249 forint egy rövid ideig az 1599 forintos alapár helyett.

Wilderless: mai utolsó androidos játékunk nagyon különleges: nincsenek ellenségek, nincs történet, csak és kizárólag a szabad természet, ahol azt teszünk amit csak akarunk, éljük az életünket - a Wilderless most 1199 forint az 1799 forintos ár helyett.

App Store:

BallBreaker: a faltörő játékok sokunk számára biztosítanak megunhatatlan szórakozást, az ügyességi játék egy újabb képviselője mai első iOS ajánlatunk - a BallBreaker most teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos alapár helyett.

Bendy and the Ink Machine: egy rajzfilmeszű, rejtelmes, titokzatos és misztikus világba kerülünk ebben a játékban, amiben ezernyi veszél les ránk - a Bendy and the Ink Machine korlátozott ideig 1290 forintért lehet a miénk a 2490 forintos alapár helyett.

Little Misfortune: egy nyolc éves kislány fantáziája határtalan - főleg ha bekeveredik egy sötét erdőbe, megannyi veszély közé - a Little Misfortune most 1290 forintért húzható be, szemben a 2490 forintos alapárral.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Köszönjük!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Red Woods behúzva! Köszi!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Kösz srácok, igen jól sikerült a mai válogatás!

válasz erre