Advertisement

Napiapp ajánló (2023. február 13.)

2023. február 13.
44.7361
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Scalak: mai napiapp ajánlatunk első példánya egy nagyszerű relaxációs logikai puzzle játék, ami ebben a változékony időjárásban tökéletesen ellazít, ráadásul 391 forint helyett most teljesen ingyen.

Zenge: folytassuk is az ingyenes sort, hiszen a minimalista, de megragadó grafikával megáldott - és szintén a puzzle játékok sorát erősítő - Zenge árán is 391 forintot lehet megspórolni, ha valaki most letölti ingyen.

OXXO: és a sort zárjuk is szintén egy logikai puzzle játékkal, ami ugynúgy mint a két előző, most ingyen tölthető le a 800 forintos alapár helyett.

App Store:

8bitWar: Netherworld: időről időre akciós valamelyik 8bitWar játék, most épp a 180 pályát tartalmazó 8 bites retró hangulatú Netherworld kapott egy ingyenes cetlit az alapvetően ezerkétszáz közeli ár helyett.

Incredible Box - ClassicPuzzle: következő iOS ajánlatunk is egy ügyességi játék, amely a klasszikus ládatologatós élményt helyezi egy magasabb szintre, és bár elsőre nagyon egyszerűnek tűnik a feladat, a játék igencsak nehéz - de most érdemes lecsapni rá, hiszen nulla forintért tölthető a 2800 forintos ár helyett.

Castle of White Night: LEJÁRT! a Castle of White Night egy fekete fehér játék RPG kalandjáték, az élmény pontosan olyan mintha Gameboyon játszanánk - egy próbát megér 799 forintért az 1290 forintos alapár helyett.
Advertisement
4 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszi srácok! Sajna már mind megvolt.

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre