Advertisement

Napiapp ajánló (2023. február 15.)

2023. február 15.
42.9801
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Machinarium: az Amanita Design nagyszerű kalandjátékára, amelyben Josef, a robot menti meg barátnőjét, Bertát, most érdemes lecsapni - a Machinarium most 799 forint az 1599 forintos alapár helyett.

DRAW CHILLY: ebben az őrült hangulatú pixelgrafikus játékban egy pokoli játékteremben kell rendet tennünk - a DRAW CHILLY mindössze 300 forintba kerül most az 590 forintos ár helyett.

World War 3 - Tower Defense: címéhez hűen egy tower defense játékkal lesz gazdagabb aki letölti mai utolsó androidos appunkat - a World War 3 - Tower Defense most ingyen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

App Store:

Cooking Trip: egy igazi kulináris utazásra invitál a játék amelyben különböző éttermekben kell különféle kajákat főzni - a Cooking Trip 499 forintba kerül a 3490 forintos ár helyett.

TIERRA - Adventure Mystery: nagyszerű kalandra vállalkozik aki letölti ezt a játékot, amiben a misztikum keveredik a kalandos helyzetekkel - a TIERRA - Adventure Mystery egy rövid ideig 499 forintba kerül az 1990 forintos alapár helyett.

Dozen: Memory Game: szögegyszerű, mégios roppant szórakoztató, ráadásul agytornász memóriajáték a mai utolsó ajánlatunk - a Dozen: Memory Game rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.
Advertisement
4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Köszönjük, srácok!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Szép színes kínálat lett a mai is!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hogy megdrágult az AppStore!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre