Advertisement

Napiapp ajánló (2023. február 20.)

2023. február 20.
36.1671
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Treasure Temples: a kalandjátékok és a puzzle roppant jól sikerült keverékéhez jut, aki letölti első androidos ajánlatunkat - a Treasure Temples most 999 forint az 1890 forintos alapár helyett.

I.F.O: LEJÁRT! a kilencvenes évek kvarcjátéka elevenedik meg a mobilunkon, amelyben UFO-kat kell leszednünk egyszerű kis repülőnkkel - az I.F.O egy rövid ideig 899 forintba kerül most az 1290 forintos ár helyett.

Defense Zone 3 Ultra HD: ismét akciós mindhárom Defense Zone játék, a tower defense műfajában igen jól sikerült játékok közül mi mos a legutolsót választottuk ki - a Defense Zone 3 Ultra HD most ingyen tölthető le az 1290 forintos alapár helyett.

App Store:

Dungeon Defense : The Gate: feladatunk megvédeni katakombánkat a ránk rontó hordák ellen ebben a retró stílusó 8 bites játékban - a Dungeon Defense : The Gate 499 forintba kerül a 999 forintos ár helyett.

Arrog: ebben a nagyon egyedi, kézzel rajzolt, furcsa látványvilágú puzzle kalandjátékban játékban a haláltól kell megmentenünk főhősünket - az Arrog egy rövid ideig 499 forintba kerül az 1290 forintos alapár helyett.

Infinity Pinball: LEJÁRT! számos pályát kapunk ebben a pixelart flipper játékban, ami a stílus igazi hőskorát idézi - az Infinity Pinball rövid ideig 1490 forintért tölthető le a 3990 forintos alapár helyett.
Advertisement
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Treasure Temples ennyiért már jó!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi srácok, azért így mindig könnyebb ez a rohadt hétfő.

válasz erre