Napiapp ajánló (2023. február 22.)

2023. február 22.
50.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sudoku Ultimate Offline puzzle: LEJÁRT! talán nem a legnkönnyebb de mindenképpen az egyik legnépszerűbb logikai játék a sudoku, így ennek most sokan fognak örülni - a Sudoku Ultimate Offline puzzle most teljesen ingyen tölthető le az 1799 forintos ár helyett.

ARIDA: Backland's Awakening: nagyszerű grafikával készült kalandjáték van most akcióban, amelyben egy lánynak kell megkeresnie szüleit a szörnyű szárazságban - az ARIDA: Backland's Awakening mindössze 199 forintba kerül most az 1099 forintos ár helyett.

Dungeon999: 999 emeletes börtönből kell kijutnunk külöféle szinteken keresztül, ahogy Jack a harcos és a varázsló Fekete Haj útját rengeteg akadály állja - a Dungeon999 most teljesen ingyenesen tölthető le a 319 forintos alapár helyett.

App Store:

7Days: Backer: ha szereted a döntéseken alapuló, interaktív vizuális novellákat, akkor van egyjó hírünk, az eddigi legjobb akciójában van ez a játék - a 7Days: Backer, mely most csak 499 forintért megy 2499 forint helyett.

Murders on Budapest: nyomozásra fel! - a Buff Studio comic stílusú nyomozós kalandja rengeteg megfejteni valóval vár - a Murders on Budapest most 999 forintért szedhető a 2990 forintos ár helyett.

Forgotten Rules: na nem egy GTA, de alapjaiban mégis azt utánozza mai utolsó játékunk, amiben lövöldözhetünk, versenyezhetünk és császkálhatunk egy open world városban - a Forgotten Rules rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

peter97

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hogy lehet egy Sudoku ilyen drága? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Nagyszerű a mai ajánló, köszönjük!

válasz erre