Advertisement

Napiapp ajánló (2023. február 24.)

2023. február 24.
32.3591
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Motorsport Manager Mobile 2: az autóversenyzés hátterét ismerhetjük meg egy rendkívül összetett menedzserjáték részeként - a Motorsport Manager Mobile 2 most nulla forintért húzható be 2590 forint helyett.

Riptide GP: Renegade: az őrült száguldás és a futurisztikus hydrojet versenyek kapták a központi szerepet ebben az őrült száguldásban - a Riptide GP: Renegade mindössze 399 forintba kerül most az 1199 forintos ár helyett.

Europe 1784 Premium: ebben a geopolitikai stratégiában a középkorba utazunk, ahol te döntheted el, hogy király vagy császár leszel, a feladatod egy egész civilizációt vezetni - a Europe 1784 Premium nagyon korlátozott ideig 459 fointért tölthető le az 2190 forintos alapár helyett.

App Store:

Rush Rally Origins: őrült versenyek, elképesztő futamok és megannyi járgány vár ránk a kis képernyőn ebben a minőségi játékban - a Rush Rally Origins most 1490 forintért megy 2490 forint helyett.

Motorsport Manager Mobile 3: keményvonalas menedzser játék a következő ajánlatunk, amelyben egy autóverseny istállót kell nulláról a csúcsra juttatnunk - a Motorsport Manager Mobile 3 most villámakcióban nulla forintért szedhető a 3490 forintos ár helyett.

Boxing Manager: a sort egy újabb menedzser játékkal zárjuk, ezúttal azonban nem autókat hanem bokszolókat kell terelgetnünk karrierjük útjain - a Boxing Manager rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.
Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 6 napja

Szép a mai felhozatal is!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 6 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 6 napja

Rush Rally mindig milyen drága akciósan is...

válasz erre