Napiapp ajánló (2023. január 2.)

2023. január 02.
58.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

OddBalls: véget ért az ünnepi szezon, hozzuk is az új év első napiappját, benne elsőként egy ügyességi-logikai játékkal, az OddBalls 599 forint helyett most teljesen ingyen tölthető le.

Morgiana: Mysteries (Full): életre kelnek a festmények ebben a misztikus, mágiával átszőtt kalandjátékban, a nagyszerű hangulatú játékban mini feladatok, és rejtélyek várnak ránk - a Morgiana: Mysteries most mindössze 300 forintba kerül az 598 forintos alapár helyett.

MAYATCH: egy nem mindennepi puzzle játékkal zárjuk az androidos sort, amiben keveredik a tetris és a match 3 is - a MAYATCH most teljesen ingyen húzható be a 399 forintos alapár helyett.

App Store:

Youtubers Life: Gaming Channel: ha bármennyire is érdekel, milyen lehet egy jutuber élete, akkor most itt a lehetőség, ez a csodálatos alkotás ezt próbálja meg bemutatni, játékos formában - a Youtubers Life: Gaming Channel most 1290 forintba kerül az egészen irreális 3500 forint helyett.

AntVentor: Puzzle Adventure: nehéz a hangyák élete, hiszen megannyi ellenségük van, rengeteget melóznak és soha nem tudnak megpihenni, viszont kalandos kis életükbe most te is belekóstolhatsz - az AntVentor: Puzzle Adventure egy rövid ideig 399 forintba kerül a 799 forintos alapár helyett.

Escape Lab - Episode 2: egészen egyedi menekülőszobás játék a mai utolsó napiapp szereplő, hiszen egyszerre ketten is lehet benne játszani, a feladatokat közösen megoldva - az Escape Lab - Episode 2-ért most nagyon rövid ideig csak 399 forintot kell fizetni az 1290 forint helyett.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Örömmel látom a napiapp visszatérését, már nagyon hiányoltam!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Oooooo hello napiapp!!!!! mosolygó smiley

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Végre újra napiapp!!!! mosolygó smiley BÚÉK srácok, köszönjük az újabb játékcsomagot!

válasz erre