Napiapp ajánló (2023. január 4.)

2023. január 04.
56.2491
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Battle Chasers: Nightwar: az igazi nagy klasszikus RPG-k és JRPG-k ihlették ezt a játékot, amelyben kazamatákban, harcokban és hősökben jócskán lesz részünk - a Battle Chasers: Nightwar most mindössze 890 forintba kerül 3299 forint helyett.

Junk Jack: LEJÁRT! elképesztő hangulattal megáldott platformer a következő napiapp ajánlat, amelyben Jacket kell végigvezetnünk a megannyi veszéllyel teli bolygón - a Junk Jack-ért átmenetileg 799 forintot kérnek az 1990 forintos alapárral szemben.

Infamous Machine: nagyszerű grafikát kapott ez a point & click kalandjáték, amelyben visszautazunk az időben, hogy megváltoztassuk a történelmet - az Infamous Machine-ért rövid ideig 479 forintot kell fizetnünk az 1399 forintos ár helyett.

App Store:

Avadon 3: The Warborn HD: sajnos még akcióban is elég húzós áron van ez a vérbeli fantasí RPG kaland, amelyben mi vagyunk Avadon Keze, egy végrehajtó, aki megtisztítja a királyságot a behatolóktól - az Avadon 3: The Warborn HD most 1990 forintba kerül a 3990 forintos alapár helyett.

Hot Lap League: pörgős autóversenyek, verda pimpelés és rengeteg pálya vár ránk ebben a játékban, ami ráadásul grafikailag sem rossz - a Hot Lap League korlátozott ideig csak 399 forintba kerül az 1999 forintos alapár helyett.

ELOH: roppant hangulatos logikai játékkal lesz gazdagabb aki letölti a napiapp mai utolsó ajánlatát, az Old Man's Journey alkotói most sem hibáznak - az ELOH most 399 forintot kóstál, szemben az 1290 forintos alapárral.
3 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Chico

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Junk Jackről lemaradtam. Pedig az igen jónak tűnik.

válasz erre