Napiapp ajánló (2023. január 6.)

2023. január 06.
53.0711
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Old Man's Journey: LEJÁRT! egy csodás történet az öregember kalandja, amelyben az élet érteket és csodáit fedezhetjük fel egy csodaszép játékban - az Old Man's Journey-ért most mindössze 259 forintot kell fizetnünk a 699 forintos alapár helyett.

Evoland: nem először van akcióban ez a nagyszerű akció-kaland-RPG hibrid játék, de soha nem volt még ilyen olcsó - az Evoland ugyanis hihetetlen, de most csak 90 forintba kerül a 899 forintos alapárral szemben.

Sleep Attack TD: LEJÁRT! vannak a tower defense játékok, vannak az őrült tower defense játékok és van a Sleep Attack, ami egyenesen beteg, de épp ezért imádjuk - a Sleep Attack TD rövid ideig csak 999 forintba kerül az 1690 forintos ár helyett.

App Store:

Massi: aki úgy imádja a retro pixel játékokat mint mi, az most nagyon fog örülni, hiszen egy apró kis gyöngyszem került most akcióba, stílusát tekintve pedig egy platformer souls like és metroidvania beütéssel - a Massi most mindössze 399 forintba kerül a 799 forintos alapár helyett.

TIERRA - Adventure Mystery: igazán hangulatos kalandjátékban lesz rész annak aki letölti a következő játékot, amelyben egy misztikus kics megtalálása a célunk - a TIERRA - Adventure Mystery korlátozott ideig csak 399 forintba kerül az 1599 forintos alapár helyett.

Aces of the Luftwaffe: második világháborús repülőgépes topdown shooter kimaxolva, így lehetne legegyszerűbben összefoglalni ezt az akciójátékot - az Aces of the Luftwaffe most brutálisan olcsó, hiszen csak 199 forintot kóstál, szemben az 1290 forintos alapárral.
4 hozzászólás

Mordorer

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Lemaradtam az old mans journeyről.

válasz erre