Napiapp ajánló (2023. január 9.)

2023. január 09.
49.0781
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The Sun: Origin: kezdjük a hetet egy kis poszt-apokaliptikus RPG FPS-sel, a célunk természetesen a túlélés a megmaradt hordákkal szemben - legyen az ember vagy állat - a The Sun: Originért most mindössze 125 forintot kell fizetnünk a 799 forintos alapár helyett.

Loop: ismét akcióban van ez a nagyszerű grafikával megáldott játék, amiben a logikai feladványok és az akció keveredik egy nagyszerű környezetben - a Loop ismét 499 forintba kerül de az alapár most már 1599 forint, pedig nemrég még csak 1199 volt.

Silent Rain: zárjuk az androidos felhozatalt egy horror játékkal, amiben portásként szembesülünk hátborzongató eseményekkel - a Silent Rain rövid ideig csak 359 forintba kerül a 699 forintos ár helyett.

App Store:

Radio Commander: a vietnámi háború közepébe csöppenünk, ahol egy harctéri rádiós bőrébe bújva kell a katonai alakulatokat menedzselnünk, tulajdonképpen egy stratégiai játékban - a Radio Commander most 799 forintba kerül a 2199 forintos alapár helyett.

Alpine Ski III: ha már a való életben mellőznünk kell a havat, akkor legalább a mobilunkon másszuk meg a hegyeket és indulhat is a lesiklás ebben a 12 nehézségi szintet kínáló játékban - az Alpine Ski III korlátozott ideig csak 399 forintba kerül a 799 forintos alapár helyett.

Wenjia: csodálatosan megrajzolt világba csöppenünk ebben a 2D platformer játékban, ahol egy cicát kell kalandos útján végigvezetnünk - a Wenjia 799 forintot kóstál, szemben az 1190 forintos alapárral.
3 hozzászólás

Chico

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszköszi!

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 2 hete

Korrekt a mai felhozatal (is)!

válasz erre