Napiapp ajánló (2023. január 11.)

2023. január 11.
55.6341
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Stickman Master: Shadow Fight: vedd át az irányítást az árnyékember felett és küzdd át magad ebben a régivágású 2D platfomerben - a Stickman Master: Shadow Fight most teljesen ingyenes a 129 forintos alapár helyett.

The Lost Lands Dinosaur Hunter: veszélyes kalandok várnak ránk egy dinoszauruszokkal teli rejtélyes szigeten, ha letöljük ezt a játékot - a The Lost Lands Dinosaur Hunter egy fillérbe sem kerül rövid ideig, ezzel 129 forintot spórolunk.

D7: pack the Dominoes per 7: a pörgős akciók után zárjuk az androidps sort egy logikai játékkal, a minimalista dominójáték rendesen megmozgatja az agytekervényeket - a D7: pack the Dominoes per 7 rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 399 forintos ár helyett.

App Store:

Block vs Block II: a tetris megunhatatlan és örök, kiváló szórakozás, akár órákig akarunk játszani, akár csak pár szabad percónk van - a Block vs Block II most teljesen ingyen tölthető le 2499 forintos alapár helyett.

Rising Craft - A Game for Sandbox Building: aki kedveli a Minecraft hangulatát és játékmenetét, de nem akarja megvenni a játékot, annak van egy jó hírünk, itt egy koppintás - a Rising Craft korlátozott ideig ingyen lehet a miénk a2 1299 forintos alapár helyett.

4wheel: Offroad Driving: ha már ennyire belejöttünk, zárjuk is egy szintén ingyenes ajánlatt a napiappot, ráadásul ez egy szuper sárdagasztós autós játék - a 4wheel is teljesen ingyenes most szemben az 799 forintos alapárral.
4 hozzászólás

SamsungFan

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

De szuper nap! Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez komoly! Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre