Advertisement

Napiapp ajánló (2023. január 13.)

2023. január 13.
53.7381
Advertisement
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

BUMGINEER Clicker RPG: egyetlen ujjad elég ahhoz hogy segíts Woodrow Clay tudósnak, aki egy időhurokban ragadt, amikor megpróbált megakadályozni egy apokalipszist - a BUMGINEER most teljesen ingyenes a 229 forintos alapár helyett.

Concrete Defense 1940: WWII To: tower defense második világháborús környezetben, a tankok elleni csapásokat kell elhárítanod a lövegtornyokkal - a Concrete Defense 1940 egyetlen forintba sem kerül most a 249 forintos alapárral szemben.

My City : Hotel: sokan kedvelik a My City játékokat, amikből most több is ingyenes akcióban van, mi a szálloda menedzselőst emeltük ki közülük - a My City : Hotel rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 2490 forintos ár helyett.

App Store:

SignCueQuest: elsősorban a gyerekeknek ajánlható ez a kalandjátékba csomagolt edukációs mini puzzle gyűjtemény, amelyben a környezetünk megóvása a cél - a SignCueQuest most teljesen ingyen tölthető le 2499 forintos alapár helyett.

Infinity Pinball: LEJÁRT! egy kis flipperezés mindig nagy élmény, ráadásul ha az retro Amigás dizájnba van csomagolva, a nosztalgiafaktor még erősebb - az Infinity Pinball korlátozott ideig 399 forintért lehet a miénk az 1990 forintos alapár helyett.

Dungeon of the Endless: Apogee: kalandokkal és szörnyekkel teli, igazán hangulatos roguelike dungeon-defense platformer keverék lehet a miénk a letöltés gombra kattintva - a Dungeon of the Endless most 799 forintba kerül, szemben a 3490 forintos alapárral.
Advertisement
4 hozzászólás

fonemaker

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Óóóóó és nem maradtam le semmiről androidon!

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi szépen srácok!

válasz erre