Napiapp ajánló (2023. január 16.)

2023. január 16.
49.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dungeon of the Endless: Apogee: pénteken éppen ezzel a szörnyes, kalandos, kazamatás roguelike játékkal zártuk az iOS sort, ma pedig ezzel nyitjuk az androidost - a Dungeon of the Endless: Apogee-ért most 458 forintot kell leperkálnunk a 2290 forintos alapár helyett.

Dark Rage: egy szuper akció RPG fantasy pixelart játékkal folytatjuk a sort, amelyben zombik, csontvázak és egyéb szörnyek akarják megakadályozni a továbbjutásunkat - a Dark Rage 439 forintba kerül egy rövid ideig a az 1099 forintos alapárral szemben.

Defense Zone 3 Ultra HD: ismét ingyenesen tölthető le a teljes Defense Zone széria, ami egy kiváló tower defense játékcsomag, ráadásul magyar nyelven - a Defense Zone 3 Ultra HD tehát teljesen ingyen tölthető le az 1290 forintos ár helyett.

App Store:

Action Puzzle: hogy miért pont action, az örök rejtély marad, de tény hogy egy jóféle puzzle játékot takar a cím - az Action Puzzle most 399 forintért tölthető le 799 forintos alapár helyett.

Underworld Office- Novel Game: egy grafikus novella és interaktív chat keveréke ez a játék, amelyben misztikus ügyeket kell felgöngyölítenünk (erős angoltudás szükségeltetik!) - az Underworld Office- Novel Game korlátozott ideig 399 forintért lehet a miénk az 1990 forintos alapár helyett.

Mazie: rtika beteg, de annál hangulatosabb ez a játék, amiben egy két lábon járó cápával (!) kell átverekedni magunkat megannyi veszélyen és szörnyön - a Mazie most teljesen ingyenes, szemben az 399 forintos alapárral.
4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Dungeon of the Endless nagyon megéri ezt az árat!

válasz erre

Tommy

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Köszköszi!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Mazie de állat! röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre