Napiapp ajánló (2023. január 18.)

2023. január 18.
47.3261
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Magnet Balls: Physics Puzzle: tökéletes alkalmi játék, utazás közben, pihi alatt pár percre nincs is jobb mint egy kis ügyeségi játék, ezzel éppen golyókat lövöldözhetünk - a Magnet Balls: Physics Puzzle-ért most egy forintot sem kell fizetnünk, az alapára 399 forint lenne.

The Almost Gone: nagyszerű hangulatú és minőségű játékot kap aki letölti a The Almost Gone-t, amelyben titkokat kell kiderítenünk - a játék 240 forintba kerül egy rövid ideig az 1199 forintos alapár helyett.

Blindy - Hardest 2D Platformer: címéhez hűen kőkemény platformer a Blindy, amiben csak a közvetlen környezetünket látjuk, minden más vaksötétbe burkolózik - a Blindy - Hardest 2D Platformer teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos ár helyett.

App Store:

Warlords Classic Strategy: ismét akcióban van ez az Amigáról érkezett régivágású retro stratégia, ami hozza az igazi régi fílinget - a Warlords Classic Strategy most ingyen tölthető le 2190 forintos alapár helyett.

Rotaeno: a ritmusjátékok kedvelői bizonyára örülni fognak a mostani ajánlatnak, hiszen a játék a stílus jeles képviselői közé tartozik - a Rotaeno korlátozott ideig 799 forintért lehet a miénk az 1290 forintos alapár helyett.

The Almost Gone: jó hírünk van a rejtvényfejtős misztikus játékok kedvelőinek, hiszen ahogy androidon, így iOS-en is olcsó most a stílus egyik kiemelkedő darabja - a The Almost Gone most mindössze 399 forint, szemben az 1590 forintos alapárral.
4 hozzászólás

Mordorer

9 hónapja, 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 4 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 5 napja

Köszönjük!

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 5 napja

Köszi srácok! Minden nap találok valami újat hihetetlen.

válasz erre