Napiapp ajánló (2023. január 20.)

2023. január 20.
57.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dark Mist: a kártyajátékok kedvelői fognak örülni a mai napiapp első ajánlatának, a mostani játék a roguelike deckbuilder műfaj jeles képviselője - a Dark Mistért most 479 forintot kell fizetnünk, az alapára 1399 forint lenne.

Motorsport Manager Mobile 3: keményvonalas menedzser játék a következő ajánlatunk, amelyben egy autóverseny istállót kell nulláról a csúcsra juttatnunk - a Motorsport Manager Mobile 3 799 forintba kerül egy rövid ideig a 2990 forintos alapár helyett.

Galaxy Genome: nem mindennapi űrszimulátorral lesz gazdagabb, aki letölti ezt a játékot, amely egy nyitott világú űrhajós scifi - a Galaxy Genome 899 forintért tölthető le az 1399 forintos ár helyett.

App Store:

Cytus II: androidon állandóan akciózzák (most is!) ezt a játékot, ami a ritmusjátékok egyik kiemelkedő darabja, iOS-en ez eddig nem volt jellemző - azonban a Cytus II most ingyen tölthető le a 799 forintos alapár helyett.

Racing Penguin+ Fly Run Slide: aranyos kis platformert kap aki letölti ezt a játékot, amiben egy pingvinnel kell végigverekednünk magunkat számos akadályon és pályán - a Racing Penguin korlátozott ideig teljesen ingyen lehet a miénk a 799 forintos alapár helyett.

Mars Power Industries: igen nehezen sikerül eljutni az emberiségnek a Marsra, de ebben a játékban mi már áramtermelőt és ehhez tartozó hálózatot tudunk kiépíteni, hogy könnyen menjen a kolonizálás - a Mars Power Industries most mindössze 799 forint, szemben az 1590 forintos alapárral.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Hát most sajna nem találtam magamnak semmit.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Tommy

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nem rossz kis játékok.

válasz erre