Napiapp ajánló (2023. január 25.)

2023. január 25.
53.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Earthlings Beware!: roppant egyedi az alapfelállás, robotok támadják meg bolygónkat és a feladatunk felszámolni az inváziót - az Earthlings Beware!-ért most mindössze 49 forintot kell fizetnünk a 359 forintos alapár helyett.

Peppa Pig: Happy Mrs Chicken: ismét ingyen van egy Peppa Pig játék, ami ha másra nem is, arra mindenképp jó, hogy lekösse a gyerkőcöt, öcsit, hugit egy időre - a Peppa Pig: Happy Mrs Chicken ingyenes egy rövid ideig az 1990 forintos alapár helyett.

Merge City Premium - Home decor: nincs más dolgunk ebben a játékban, mint minden egyes helyiséget kidekorálni a városban, bútorokkal, szünyegekkel, tech cuccokkal - a Merge City Premium - Home decor most teljesen ingyenes a 1990 forintos ár helyett.

App Store:

Blokshot Halloween: túlbonyolítva nincs a következő játék, amiben tulajdonképpen semmi más dolgunk nincs, csak szét "lőni" ami az utunkba kerül - a Blokshot Halloween most teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos alapár helyett.

MISTICO: néhány hónapja sokan jelezték, hogy nem sikerült elcsípnük akkor ezt a rejtélyekkel teli kalandjátékot akcióban, nos itt van újra, még jobb áron - a MISTICO korlátozott ideig 399 forintért lehet a miénk az 1690 forintos alapár helyett.

SOTANO - Mystery Escape Room: kitartó népszerűségnek örvendenek a szabadulószobás játékok nem csak a valós életben de a játékok világában is, itt egy újabb versenyző - a SOTANO - Mystery Escape Room 399 forintért húzható be, szemben az 1990 forintos alapárral.
3 hozzászólás

Chico

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Hát egy ötvenest tényleg megér a Earthlings Beware! röhögő smiley Köszi srácok!

válasz erre