Advertisement

Napiapp ajánló (2023. január 27.)

2023. január 27.
51.2431
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Monster Killer Pro - Shooter: a Hitman játékmenetét örökölte ez a játék, amiben szörnyeket kell vadásznunk, és például Van Gogh is felbukkan csak éppen Hasfelmetsző Jack szerepében - a Monster Killer Pro - Shooter most egy fillérbe sem kerül, az alapára 399 forint lenne.

Lock's Quest: konzolokról érkezett mobilokra ez az izometrikus akció-RPG, amely a legmagasabb szinten képviseli a műfajt - a Lock's Quest 990 forintba kerül egy rövid ideig a 2599 forintos alapár helyett.

The Last Dream: a kalandjátékok keverednek a puzzle feladványokkal ebben a misztikus, paranormális játékban, ráadásul igen jó körítésben - a The Last Dream most 479 forintba kerül a 999 forintos ár helyett.

App Store:

Dungeon and Puzzles: egy igazi stílusmix ez a játék, amely a puzzle játékok hangulatát keveri az igazi dungeon crawl élményekkel, megsépkelve egy kis Sokoban gameplay-jel - a Dungeon and Puzzles most 799 forintért tölthető le az 1290 forintos alapár helyett.

Lock's Quest: ahogy androidon úgy iOS-en is akciós ez a kiváló minpségű akció-RPG, ráadásul még olcsóbban - a Lock's Quest korlátozott ideig 799 forintért lehet a miénk a 2990 forintos alapár helyett.

BATTLESHIP: az ősrégi Torpedó játékból készült egy film, a Battleship, amiből pedig készült ez a játék, amely a klasszikus mód mellett egy teljesen új élményt is kínál - a BATTLESHIP most 399 forintért húzható be, szemben az 1590 forintos alapárral.
Advertisement
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi srácok, Lock's Quest és Last Dream behúzva!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Lock's Quest iszonyat minőségi játék, ennyiért nagyon jó!

válasz erre